JetPack 4.2.1 Release

NVIDIA has released JetPack 4.2.1 and L4T R32.2. Here’s the JetPack release page.

JetPack 4.2.1 (Image courtesy NVIDIA)

Here’s the announcement from the NVIDIA forums:

NVIDIA is excited to have released JetPack 4.2.1 and L4T R32.2, the latest production release including new features and improvements for Jetson Nano, Jetson TX1/TX2, and Jetson AGX Xavier! See the Key Features for a list of highlights, including:

  • Headless initial system configuration via the flashing USB port or UART
  • NVIDIA Indicator Applet for nvpmodel performance power mode switching
  • The Jetson Zoo repository of popular open-source packages and DNN models
  • Improved memory available and boot-up power for Nano
  • Support for Ubuntu 18.04 aarch64 for Jetson TX1
  • Support for DeepStream 4.0 and ISAAC 2019.2
  • New beta features:
    • Xavier DLA support for INT8 in TensorRT
    • NVIDIA Container Runtime with Docker Integration

The NVIDIA SDK Manager can be used to install JetPack 4.2, including developer tools with support for cross-compilation.

For more information, please refer to the JetPack Release Notes and L4T Release Notes.

JetPack 4.2.1 components:
  • L4T R32.2 (K4.9)
  • Ubuntu 18.04 LTS aarch64
  • CUDA 10.0.326
  • cuDNN 7.5.0.66
  • TensorRT 5.1.6.1
  • VisionWorks 1.6
  • OpenCV 3.3.1
  • Nsight Systems 2019.4
  • Nsight Graphics 2019.2
  • SDK Manager 0.9.13

Download JetPack…https://developer.nvidia.com/embedded/jetpack
Release Notes……….https://docs.nvidia.com/jetson/jetpack/release-notes/index.html
L4T Release Notes…https://developer.nvidia.com/embedded/dlc/Tegra_Linux_Driver_Package_Release_Notes_R32.2.0_GA.pdf

Go check it out!

8 Comments

  1. I use a 64GB sdcard and flashing jetson-nano-sd-r32.2-2019-07-16.zip using balena etcher for my Jetson Nano (dev kit). But the Jetson Nano failed to boot. Is there any way to correct it?
    How to determine if the Jetson Nano hardware still ok? I can put it into recovery mode and issue command:
    $ sudo ./flash.sh jetson-nano-qspi-sd mmcblk0p1
    But this process always stuck at writing APP with system.img

    [ 26.6015 ] Writing partition VER with qspi_bootblob_ver.txt
    [ 37.1162 ] […………………………………………] 100%
    [ 37.1279 ] Writing partition APP with system.img
    [ 38.7748 ] [ ] 000%
    Error: Return value 1
    Command tegradevflash –pt flash.xml.bin –storageinfo storage_info.bin –create
    Failed flashing t210ref.

    Thank you very much in advance.

    Warmest regards,
    Suryadi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*